Profilbildet til monique tvProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til BjoernProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Solros72Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til MariusProfilbildet til ElviraProfilbildet til pitt76Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til snirlenProfilbildet til LenemorProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Uerfaren
Profilbildet til HardRockProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til dia***Profilbildet til swedmanProfilbildet til leandroProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til testomanProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til hgsd1
  • 4 måneder, 2 uker siden

    nafa

    nafa og Robert Love har nå kontaktforbindelse 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje