Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til BiparProfilbildet til buskerudProfilbildet til vårkåtProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SuzProfilbildet til carogirlProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Roger84Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til XenaProfilbildet til vekten75Profilbildet til MizzyProfilbildet til jens41
Profilbildet til krsflortProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til 2KosProfilbildet til nord88Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til bbck osloProfilbildet til trond`enProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til northkickProfilbildet til ArconadaProfilbildet til freezin

Nanna

@nanna
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nanna:Disse profilene har Nanna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje