Profilbildet til FinelineProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til VictorProfilbildet til petrus1956Profilbildet til geddimannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til DjeimiProfilbildet til BluwProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HebroProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til RosjerProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til maritaProfilbildet til MidasProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til LatexfunProfilbildet til badboy1986Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AzathothProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Ely
  • 2 år, 8 måneder siden

    nattrose

    nattrose ble et registrert medlem 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje