Profilbildet til Jan46Profilbildet til BBW28Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til EscobarProfilbildet til LathamsProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til BiTrineProfilbildet til m52aProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til mark04
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NallexyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til joniProfilbildet til burndocProfilbildet til ToremannProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til 1randybugga
  • 2 år, 8 måneder siden

    nattrose

    nattrose endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje