Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Man30303Profilbildet til Stine1986Profilbildet til KristiansenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til jenandProfilbildet til VildeeeProfilbildet til orro75Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ShineProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til talkmanProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til buskerudProfilbildet til slavi
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til ingoladProfilbildet til SkårnesProfilbildet til TorolavProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til StianProfilbildet til BjoernProfilbildet til KjellarProfilbildet til knny88Profilbildet til burndocProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Grom87
  • 2 år, 8 måneder siden

    nattrose

    nattrose‘s profil ble oppdatert 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje