Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TheRose49Profilbildet til MikeProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NightdiverProfilbildet til shinY_Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til pitt76Profilbildet til SupermannProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til LangbeinProfilbildet til joniProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HexaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til temptationProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Ellensoeker

nattrose

@nattrose
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt nattrose:Disse profilene har nattrose besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje