Profilbildet til KaisaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til VictorProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til trisvikProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ChivasProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til lovebbwProfilbildet til kajabiProfilbildet til bby123Profilbildet til jenandProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til GogT1971Profilbildet til JontassProfilbildet til jente2011Profilbildet til DjeimiProfilbildet til TorolavProfilbildet til AndiiProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til andy1988Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Thea92Profilbildet til JiJiProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Bergen-nord

nattrose

@nattrose
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt nattrose:Disse profilene har nattrose besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

nattrose

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje