Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til El DiabloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KiwienProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MusashiProfilbildet til LærerenProfilbildet til LamatryneProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til KvastenProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Joey77Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til JiJi
Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til norseman9Profilbildet til Kalle2Profilbildet til StrazoProfilbildet til 33Profilbildet til badboy1986Profilbildet til andy1988Profilbildet til AfroManProfilbildet til El DiabloProfilbildet til miss76Profilbildet til knutbrgProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til vekten75

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje