Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Plu2Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KatherineProfilbildet til johnrunProfilbildet til joniProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SvetikProfilbildet til gameroslProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til harepusenProfilbildet til bipassiv46
Profilbildet til beitoProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til afrikarProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til StrazoProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bergenm30Profilbildet til JM28Profilbildet til harepusenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til førdeparetProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Linda_25

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje