Profilbildet til johnrunProfilbildet til RonnProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Erik1337Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til shivaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AzathothProfilbildet til No StringsProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til carmellaProfilbildet til nafaProfilbildet til godsg1Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til monique tvProfilbildet til zethProfilbildet til KospieProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til DragongirlProfilbildet til NataProfilbildet til SvantepriProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til VildeeeProfilbildet til HexaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AjscreamProfilbildet til troendern93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje