Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til slaviProfilbildet til Anne72Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Par på camProfilbildet til Kate WProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til LathamsProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til dia***Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til InnlandetProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til uzi69
Profilbildet til shaftyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ole322Profilbildet til dewill77Profilbildet til AlekProfilbildet til sølProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Lica89Profilbildet til Mystical34Profilbildet til SammiProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til virtuve

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje