Profilbildet til dewill77Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ManimalProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Grom87Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til m52aProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til love one anotherProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til snirlenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til YouwishProfilbildet til LadysmanProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til dia***Profilbildet til NallexyProfilbildet til TommybProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til lekenergod

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje