Profilbildet til miss76Profilbildet til Reina21Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til bakerProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ole322Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til apeeassProfilbildet til simonaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til mark04Profilbildet til ballderProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til OdinProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RonnProfilbildet til buskerudProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til NinnaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til MrVoldProfilbildet til KatherineProfilbildet til DorransProfilbildet til Victor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje