Profilbildet til ShineProfilbildet til SiljeProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MartinosloProfilbildet til 2KosProfilbildet til BrumProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bakerProfilbildet til silverProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ingolad
Profilbildet til karlaaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til VildeeeProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til LadyStarProfilbildet til **WanjaProfilbildet til xantippeProfilbildet til runAProfilbildet til xdresserProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MartinosloProfilbildet til vigdis 48

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje