Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til chipProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til someboyProfilbildet til Joey77Profilbildet til JaNuSProfilbildet til maler.nProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til 59modellProfilbildet til Matiine123Profilbildet til El Diablo
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til MehtevasProfilbildet til vekten75Profilbildet til freaky2Profilbildet til 33Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til KaisaProfilbildet til NjordProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til bwillyProfilbildet til PussiProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til staalmannen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje