Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til BergenoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Klara31Profilbildet til henrkjarProfilbildet til ani5Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til dp72Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NjordProfilbildet til 33Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til xtrProfilbildet til vanosm52
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til JærguttenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til DionysusProfilbildet til monique tvProfilbildet til Difference___Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ElinesProfilbildet til simonaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til vesle 43Profilbildet til shinY_

NaughtyDane

@naughtydane
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt NaughtyDane:Disse profilene har NaughtyDane besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje