Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til lalaparProfilbildet til julieProfilbildet til brollProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til knny88Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Lars80Profilbildet til Hilde79Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til JupiterProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til mizzyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til foresterProfilbildet til kajabiProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RixnProfilbildet til ChivasProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Passivg19Profilbildet til zailoProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Lenea

NaughtyDane

@naughtydane
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt NaughtyDane:Disse profilene har NaughtyDane besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje