Profilbildet til talkmanProfilbildet til vanosm52Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Per SProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til pitt76Profilbildet til bait69Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til XjanneProfilbildet til jarlemannProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Meeow
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til orphansProfilbildet til englevingerProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BottomProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til NataProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Floppa1Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til pia1975Profilbildet til bakerProfilbildet til jan50Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ChrisC

Frodo1212

@necoli12
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Frodo1212:Disse profilene har Frodo1212 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje