Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ballderProfilbildet til Angel84Profilbildet til C.lop14Profilbildet til mizzyProfilbildet til BottomProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til temptationProfilbildet til nina1992Profilbildet til j18elverumProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til OralProfilbildet til maanestraale
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til simonaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Passivg19Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Reina21Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ArousalProfilbildet til uzi69Profilbildet til Moonlight Shadow

Frodo1212

@necoli12
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Frodo1212:Disse profilene har Frodo1212 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje