Profilbildet til Niko9Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Lars80Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til orro75Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ArousalProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til mann oslProfilbildet til agder
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til dogbayProfilbildet til Geirern92Profilbildet til simonaProfilbildet til Nic94Profilbildet til MartinosloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SupermannProfilbildet til VictorProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til IngunnProfilbildet til mark04Profilbildet til *Punky*Profilbildet til IronheartProfilbildet til Sigurd_Rise

Frodo1212

@necoli12
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Frodo1212:Disse profilene har Frodo1212 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje