Profilbildet til Angel84Profilbildet til Per SProfilbildet til ChivasProfilbildet til Slave g23Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SkårnesProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til talkmanProfilbildet til poffenProfilbildet til Hulder1Profilbildet til NannaProfilbildet til JM28Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Alexander
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til latex66Profilbildet til freezinProfilbildet til KristiansenProfilbildet til hotnoProfilbildet til AndiiProfilbildet til .tvliseProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Harstad_bi_34

mann20 mørk

@negern
aktiv 22 timer, 44 minutter siden
Disse profilene har besøkt mann20 mørk:Disse profilene har mann20 mørk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje