Profilbildet til Klara31Profilbildet til geddimannProfilbildet til NowheremanProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til vekten75Profilbildet til vickycdProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MehtevasProfilbildet til virtuveProfilbildet til NjordProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Per SProfilbildet til FinelineProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til harepusen
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til geddimannProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bwillyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ToyenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til No StringsProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til parivestProfilbildet til Nata

nelg90

@nelg90
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt nelg90:Disse profilene har nelg90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje