Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til RomeoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Cd28Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til miss76Profilbildet til ElleseusProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til BotanicalProfilbildet til godsg1Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til RonnProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MikeProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til sluggernProfilbildet til akane21Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ArconadaProfilbildet til ErogenProfilbildet til SuzProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SkårnesProfilbildet til TommybProfilbildet til AlexsProfilbildet til Klara31Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til freaky2Profilbildet til candyqueen30

nelg90

@nelg90
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt nelg90:Disse profilene har nelg90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje