Profilbildet til ChivasProfilbildet til jenandProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til engenanjaProfilbildet til JustinProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til westpar76Profilbildet til LærerenProfilbildet til RJProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ErogenProfilbildet til RomeoProfilbildet til DorransProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til TuttaProfilbildet til AlexsProfilbildet til toro60Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til AskimMannProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til snirlenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LatexmannProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Tobben28

nelg90

@nelg90
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt nelg90:Disse profilene har nelg90 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje