Profilbildet til MiaBProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Helene89Profilbildet til lalaparProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til TengilProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SadominatorProfilbildet til godheksaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Cuckoldparet
Profilbildet til DionysusProfilbildet til line tvProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Joachim*Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BjornchProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ShineProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til ninatvProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Rapper.1

Neon

@neon
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Neon:Disse profilene har Neon besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje