Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Joey77Profilbildet til Angel84Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Anne72Profilbildet til bby123Profilbildet til Modesty56Profilbildet til EvensProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AmpriProfilbildet til golfbearProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til IntrMannProfilbildet til stian93Profilbildet til GoldenProfilbildet til Fineline
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MissProfilbildet til JupiterProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til temptationProfilbildet til fadedProfilbildet til ReidarProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til InsomniaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LilliMyProfilbildet til StianProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til **vampeliten

Nettstedet

@nettstedet
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nettstedet:Disse profilene har Nettstedet besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje