Profilbildet til BiparProfilbildet til NordJente90Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ingoladProfilbildet til BabyWProfilbildet til Andersen89Profilbildet til NettstedetProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SuzProfilbildet til AmpriProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AlesioProfilbildet til Solros72
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til davidandreProfilbildet til testomanProfilbildet til Tyber30Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til swedmanProfilbildet til maritaProfilbildet til KospieProfilbildet til ole322Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LauVauProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Trh1980Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ddaanniieelll

Nic94

@nic94
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nic94:Disse profilene har Nic94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje