Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ZaxProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AsveigProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NordJente90Profilbildet til pitt76Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til røyskattaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MariusProfilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til XjanneProfilbildet til Matiine123Profilbildet til gutt1981Profilbildet til LululuuProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til godheksaProfilbildet til yanaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MrbigProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Dragongirl

Nic94

@nic94
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nic94:Disse profilene har Nic94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje