Profilbildet til shado33Profilbildet til pitt76Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MikeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til coolchic101Profilbildet til OralProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til XjanneProfilbildet til SiljeProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til PussiProfilbildet til Ready4funProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til RomeoProfilbildet til henrkjarProfilbildet til burndocProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til HazeProfilbildet til TordenspydProfilbildet til simonaProfilbildet til alexogsara

Nic94

@nic94
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nic94:Disse profilene har Nic94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje