Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til trisvikProfilbildet til SakoProfilbildet til NettstedetProfilbildet til sola50Profilbildet til Hemne72Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ElinesProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til IngunnProfilbildet til hotnoProfilbildet til oslokosProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til SKubrickProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Geirern92Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Lica89Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Geiri

Nic94

@nic94
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nic94:Disse profilene har Nic94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje