Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til RockDudeProfilbildet til nina1992Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Tine cdProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til IngegardProfilbildet til bamsefarProfilbildet til just myselfProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til trisvikProfilbildet til pompel
Profilbildet til godheksaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til DorcasProfilbildet til buskerudProfilbildet til Helene89Profilbildet til Andersen89Profilbildet til silverProfilbildet til nafaProfilbildet til virtuveProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Telemann88Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Davinci

Nic94

@nic94
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nic94:Disse profilene har Nic94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje