Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til solaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MissProfilbildet til MolliProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til geddimannProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til GeiriProfilbildet til chipProfilbildet til ValeriaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til sverre89Profilbildet til leandroProfilbildet til beitoProfilbildet til KaisaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ole322Profilbildet til CalaDorProfilbildet til TearyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Unggutten98
 • 1 år, 8 måneder siden

  Hilde

  Niccoya la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 8 måneder siden

  Hvor lenge varer ban?

  • Hilde 1 år, 8 måneder siden

   Ip adressa er 88.88.161.157
   Hvor lenge er jeg banna? Fint hvis mod/admin kunne gidde å i det minste svare.

  • Trheim50 1 år, 8 måneder siden

   Vet ikke hva du har holdt på med, er ute for tre dager til. Pag. spam

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje