Profilbildet til CharlesProfilbildet til Androx0Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Mass SageProfilbildet til halloisProfilbildet til TorolavProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til northkickProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til No StringsProfilbildet til foresterProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KogKProfilbildet til MariusProfilbildet til BiparProfilbildet til MiaBella
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til superteddProfilbildet til spruksProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NeonProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til jonas93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til IngunnProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Mr.X

Nightdiver

@nightdiver
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nightdiver:Disse profilene har Nightdiver besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje