Profilbildet til Trh1980Profilbildet til LenemorProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til westpar76Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til poffenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til regntøymannProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til virtuveProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til NeonProfilbildet til LeneaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til IngunnProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til norseman9Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BrumProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til sandnes-par

Nightdiver

@nightdiver
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nightdiver:Disse profilene har Nightdiver besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje