Profilbildet til BergenoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til kennethProfilbildet til just myselfProfilbildet til two-playfulProfilbildet til beitoProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Joachim*Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Floppa1Profilbildet til orro75Profilbildet til guttenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Giftparnord50
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til blaithinProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Roger84Profilbildet til ElleseusProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Passivg19Profilbildet til godheksaProfilbildet til sølProfilbildet til LookmeProfilbildet til VigdisProfilbildet til komigje69Profilbildet til Robin..tv

Nikki-love23

@nikki-love23
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nikki-love23:Disse profilene har Nikki-love23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje