Profilbildet til HebroProfilbildet til NeonProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BiparProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til LathamsProfilbildet til NataProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til MrbigProfilbildet til ZaxProfilbildet til Nic94Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til YongProfilbildet til geddimann
Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til blaithinProfilbildet til 33Profilbildet til SvantepriProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til LookmeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til RomeoProfilbildet til bakerProfilbildet til MarwinProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Bimann43Profilbildet til dewill77Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Mr BMW

Nikki-love23

@nikki-love23
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nikki-love23:Disse profilene har Nikki-love23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje