Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til spruksProfilbildet til ElyProfilbildet til vickycdProfilbildet til CalaDorProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til 59modellProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til kennethProfilbildet til latexthingProfilbildet til KaisaProfilbildet til AlekProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til freaky2Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Niko9Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til buskerudProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til hotfishProfilbildet til InnlandetProfilbildet til latino123Profilbildet til GeiriProfilbildet til binittedal31Profilbildet til ManimalProfilbildet til julieProfilbildet til Espen

Nikki-love23

@nikki-love23
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nikki-love23:Disse profilene har Nikki-love23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje