Profilbildet til MrVoldProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til sola50Profilbildet til nord88Profilbildet til burndocProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til *Punky*Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til NjordProfilbildet til pitt76Profilbildet til regntøymannProfilbildet til golfbear
Profilbildet til Per SProfilbildet til NettstedetProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til trisvikProfilbildet til Androx0Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Tara84

NikkiSissy

@nikkisissy
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt NikkiSissy:Disse profilene har NikkiSissy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje