Profilbildet til LokerProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til runAProfilbildet til LadysmanProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SvetikProfilbildet til InnlandetProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til dogbayProfilbildet til nafaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til GogT1971
Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til zethProfilbildet til AlesioProfilbildet til Roger84Profilbildet til RubberkingProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Andersen89Profilbildet til 33Profilbildet til hgsd1Profilbildet til BjoernProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SussProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Mandrake

NikkiSissy

@nikkisissy
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt NikkiSissy:Disse profilene har NikkiSissy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje