Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Tony21Profilbildet til AndyrjProfilbildet til EspenProfilbildet til buskerudProfilbildet til xantippeProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MatteStProfilbildet til bamsefarProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til nafaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Culprate
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Difference___Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til komigje69Profilbildet til BiTrineProfilbildet til par3427Profilbildet til DavinciProfilbildet til wille455Profilbildet til hgsd1Profilbildet til windel999Profilbildet til xtrProfilbildet til afrikarProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til solaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Midas

Niko9

@niko90
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje