Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til IngegardProfilbildet til elghodeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til dia***Profilbildet til Isabella10Profilbildet til golfbearProfilbildet til MedusaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Bipar
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Hilde79Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til frekkis71Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til NyssaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KvastenProfilbildet til Lars80

Niko9

@niko90
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje