Profilbildet til MM77Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Man30303Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til TommybProfilbildet til MusashiProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Androx0Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Per SProfilbildet til temptation
Profilbildet til ElviraProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Tine cdProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ElyProfilbildet til ingoladProfilbildet til Lill17Profilbildet til fridafridaProfilbildet til foresterProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til DionysusProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KaisaProfilbildet til bby123Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Marius

Niko9

@niko90
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje