Profilbildet til Man30303Profilbildet til jens41Profilbildet til CleoProfilbildet til MariusProfilbildet til RubberkingProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til bakerProfilbildet til burndocProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til HazeProfilbildet til bergen89Profilbildet til smoker;)Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til BrumProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til StianProfilbildet til spruksProfilbildet til SherylProfilbildet til veilchenProfilbildet til ReidarProfilbildet til Staale

Niko9

@niko90
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje