Profilbildet til JupiterProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Andersen89Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til faithProfilbildet til SuzProfilbildet til ZizouProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til StianProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ChivasProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SingleElise
Profilbildet til LokerProfilbildet til jarlemannProfilbildet til LadysmanProfilbildet til AyakachanProfilbildet til pia1975Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til NetzHaraldProfilbildet til InnlandetProfilbildet til VigdisProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til XL KukkProfilbildet til plusSProfilbildet til BistvgProfilbildet til OdinProfilbildet til ArielProfilbildet til KingRabbit

Niko9

@niko90
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje