Profilbildet til NallexyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til coolchic101Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ole322Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til bby123Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til RJProfilbildet til LåtteProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MortenB
Profilbildet til SnæxProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til HommeProfilbildet til AlexsProfilbildet til ToremannProfilbildet til jente2011Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til simonaProfilbildet til runAProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til fadedProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til trisvik

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje