Profilbildet til buskerudProfilbildet til runAProfilbildet til RubberkingProfilbildet til LeneaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til TearyProfilbildet til Solros72Profilbildet til BittenProfilbildet til skurk3Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til XenaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til mark04
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Plu2Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til solaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til guttenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MidasProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Lill17Profilbildet til KatherineProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til oslobiffen

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje