Profilbildet til RosjerProfilbildet til BluwProfilbildet til carogirlProfilbildet til KatherineProfilbildet til Angel4uProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til urokraakeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til kinky667Profilbildet til SKubrickProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Crazy92Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Langbein
Profilbildet til Anne72Profilbildet til sweettortureProfilbildet til sølProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til solaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til pitt76Profilbildet til LenemorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Natasha93

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje