Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ZeroProfilbildet til jente2011Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til OdinProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til synnyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Erik1337Profilbildet til pitt76Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BittenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til slavi
Profilbildet til agderProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til shivaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til lalaparProfilbildet til AndroidProfilbildet til apeeassProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til OdinProfilbildet til Alexander44Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KoseGutt89

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje