Profilbildet til Slappen72Profilbildet til SpindelProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DrulProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MarwinProfilbildet til RonnProfilbildet til engenanjaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til PussiProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til monique tvProfilbildet til SimProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bamsefarProfilbildet til chipProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til No StringsProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LåtteProfilbildet til JM28Profilbildet til TrhMann1973

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje