Profilbildet til vesle 43Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Thea92Profilbildet til swedmanProfilbildet til KogKProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Angel84Profilbildet til kajabiProfilbildet til SnæxProfilbildet til Handyman40Profilbildet til leandroProfilbildet til Singel49Profilbildet til shaftyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NjordProfilbildet til soulofkitchen
Profilbildet til PussiProfilbildet til bby123Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til IngunnProfilbildet til Cato1977Profilbildet til brollProfilbildet til Mr.XProfilbildet til YouwishProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MidasProfilbildet til Oslo 44

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje