Profilbildet til LeneaProfilbildet til MaykieProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til RixnProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ZaxProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til IngunnProfilbildet til Andii
Profilbildet til bunnyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sexworker202Profilbildet til MehtevasProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Tony21Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til RAPID4Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til kajabiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje