Profilbildet til Donatello21Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Bimann43Profilbildet til JimBodenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til m52aProfilbildet til På_søkProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til simonaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Cdrypa
Profilbildet til Par på camProfilbildet til KimmernProfilbildet til UerfarenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til MidasProfilbildet til SamehadaProfilbildet til pia1975Profilbildet til vickycdProfilbildet til charlotee23Profilbildet til chipProfilbildet til AndyrjProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til alfiboy51

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje