Profilbildet til trond`enProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til kajabiProfilbildet til StaaleProfilbildet til AnMy99Profilbildet til buskerudProfilbildet til TempenProfilbildet til orro75Profilbildet til westpar76Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til mindwtoProfilbildet til L_KProfilbildet til vårkåtProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Solros72Profilbildet til just myselfProfilbildet til jente2011Profilbildet til Stine1986Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til BotanicalProfilbildet til latino123Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Haakon92Profilbildet til faithProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Difference___Profilbildet til Xena

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Niko9

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje