Profilbildet til KvastenProfilbildet til jenandProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NjordProfilbildet til kinky667Profilbildet til HazeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til pitt76Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til LokerProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til XenaProfilbildet til foresterProfilbildet til Becks
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til binittedal31Profilbildet til BittenProfilbildet til ToremannProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Per SProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til superteddProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til sølProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NåProfilbildet til Neon

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Niko9

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje