Profilbildet til chipProfilbildet til SammiProfilbildet til godheksaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til AsveigProfilbildet til ellenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til trisvikProfilbildet til JiJiProfilbildet til NataProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sølProfilbildet til orro75Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BiparProfilbildet til Tine cd
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til AlesioProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til MizzyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til synnyProfilbildet til KaisaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til kjelli77Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Ely

Niko9

@niko90
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Niko9:Disse profilene har Niko9 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Niko9

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje