Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til KatherineProfilbildet til pitt76Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til StrazoProfilbildet til Siba44
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til geddimannProfilbildet til vanosm52Profilbildet til IntrMannProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ZizouProfilbildet til LatexfunProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Angel4uProfilbildet til SamehadaProfilbildet til søker sexProfilbildet til XenaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Kas=)Profilbildet til TheMissProfilbildet til MsSeductive6818
  • 6 dager, 7 timer siden

    Rubbbing

    Rubbbing ble et registrert medlem 6 dager, 7 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje