Profilbildet til TheMissProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BjoernProfilbildet til ZeroProfilbildet til TuttaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til GoldenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til poopITboyProfilbildet til nina1992Profilbildet til Slappen72Profilbildet til bunnyProfilbildet til KogKProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til LåtteProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til StrazoProfilbildet til Tobben28Profilbildet til StianProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til runAProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til chipProfilbildet til TorolavProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til JontassProfilbildet til Cato1977

Nina18

@nina18
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nina18:Disse profilene har Nina18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje