Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til toro60Profilbildet til Sublime81Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Singel49Profilbildet til SkårnesProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MartinosloProfilbildet til wille455Profilbildet til HebroProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til petzlProfilbildet til søtgutt36oslo
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til GoldenProfilbildet til mark04Profilbildet til par_30Profilbildet til skurk3Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til jannis25Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Emiljepusiiii14

Nina18

@nina18
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Nina18:Disse profilene har Nina18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje