Profilbildet til OsloG21Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til ReidarProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ArousalProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til 33Profilbildet til orphansProfilbildet til IronheartProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ElyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Stine1986Profilbildet til MatteStProfilbildet til ZaxProfilbildet til yana
Profilbildet til KiwienProfilbildet til toro60Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CulprateProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til troendern93Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheMissProfilbildet til AvalonProfilbildet til CalaDorProfilbildet til burndocProfilbildet til Medusa
  • 10 måneder, 3 uker siden

    Nina18

    Nina18 la inn en oppdatering i gruppen Kontaktannonser 10 måneder, 3 uker siden

    Søker jente for uhemmet sex i rogaland. Gjør hva du vil med meg 🙂 Vil ha alt. Jeg vil ha med en mann også 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje