Profilbildet til AlesioProfilbildet til AndroidProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til sportfuckProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Lica89Profilbildet til naitsProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til snirlenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til runA
Profilbildet til Anne72Profilbildet til qwerty19Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SoffiProfilbildet til 33Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til AsveigProfilbildet til BillProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til buskerudProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til SpindelProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Nallexy

nina1992

@nina1992
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje