Profilbildet til Buffy93Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til JaNuSProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MissProfilbildet til ArielProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Just4youProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til ChrisCProfilbildet til bamsefarProfilbildet til RosjerProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Dorcas
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til HazeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mizzyProfilbildet til talkmanProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til sportfuckProfilbildet til fintparProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til badbombadilly

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje