Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til freaky2Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MidasProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til GiggSProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til orro75
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til claireProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til agderProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til oslokosProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TearyProfilbildet til Siba44Profilbildet til RememBr83Profilbildet til MikeProfilbildet til SakoProfilbildet til Trappani89Profilbildet til KatherineProfilbildet til Giftparnord50

nina1992

@nina1992
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje