Profilbildet til LadyStarProfilbildet til babybooProfilbildet til DonGrisProfilbildet til BecksProfilbildet til beitoProfilbildet til KjellarProfilbildet til MariusProfilbildet til englevingerProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til PlatinumProfilbildet til orro75Profilbildet til ellenProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til CarrieProfilbildet til Teary
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til westpar76Profilbildet til synnyProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til IngunnProfilbildet til No StringsProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Kjekken88

nina1992

@nina1992
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje