Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til StaaleProfilbildet til hank95Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til ZaxProfilbildet til jonas93Profilbildet til zailoProfilbildet til VigdisProfilbildet til CalaDorProfilbildet til brollProfilbildet til petzlProfilbildet til nina1992Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til buskerudProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Julie00Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Man30303Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til swedmanProfilbildet til Slave g23Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Latexmann

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje