Profilbildet til JustinProfilbildet til TorolavProfilbildet til knny88Profilbildet til SKubrickProfilbildet til urokraakeProfilbildet til 2KosProfilbildet til MizzyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Buffy93Profilbildet til mann oslProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Hemne72Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MrVold
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til mrtoreProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Osl38Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ellenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til synnyProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til xtr

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje