Profilbildet til h_frodeProfilbildet til halloisProfilbildet til Handyman31Profilbildet til NettstedetProfilbildet til trisvikProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til regntøymannProfilbildet til MissMProfilbildet til godsg1Profilbildet til LokerProfilbildet til bwillyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til DrulProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LeneaProfilbildet til par_30
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til VictorProfilbildet til zethProfilbildet til norseman9Profilbildet til Angel4uProfilbildet til xantippeProfilbildet til Singel49Profilbildet til StianProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Per SProfilbildet til Andrea90Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Royalfit

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje