Profilbildet til sweettortureProfilbildet til dia***Profilbildet til TommybProfilbildet til SiljeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til silverProfilbildet til BiparProfilbildet til BadboyProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Leto78Profilbildet til LeticiaProfilbildet til norseman9Profilbildet til LadysmanProfilbildet til LathamsProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Gutt 94
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til latex66Profilbildet til Caleron86Profilbildet til windel999Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Helene89Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ToyenProfilbildet til CulprateProfilbildet til nattroseProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til temptationProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
  • 4 år, 5 måneder siden

    nina1992

    nina1992 ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje