Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ElinesProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til BjornchProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til shinY_Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Cato1977Profilbildet til DodraugenProfilbildet til jan50Profilbildet til Siba44Profilbildet til Supermann
Profilbildet til ChivasProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til i love boysProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MannValdresProfilbildet til BittenProfilbildet til sølProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Martinoslo
  • 3 år, 10 måneder siden

    nina1992

    nina1992 endret profilbildet sitt 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje