Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KiwienProfilbildet til Natasha93Profilbildet til monique tvProfilbildet til JustinProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Niko9Profilbildet til RomeoProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til vårkåtProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ChivasProfilbildet til søtgutt36oslo
Profilbildet til harepusenProfilbildet til søker sexProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til lovebbwProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lars80Profilbildet til HommeProfilbildet til JupiterProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til hawe35Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til .Lisetv
  • 4 år, 3 måneder siden

    nina1992

    nina1992 endret profilbildet sitt 4 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje