Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Floppa1Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Just4youProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ReidarProfilbildet til Mass SageProfilbildet til blaithinProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til .LisetvProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til GeeFunk
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Isabella10Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til uzi69Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til babybooProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Kristiansen

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje