Profilbildet til Grom87Profilbildet til Klara31Profilbildet til NallexyProfilbildet til ChivasProfilbildet til Siba44Profilbildet til eddi1000Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Kalle2Profilbildet til LathamsProfilbildet til KiwienProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til jeanettekProfilbildet til sverre89Profilbildet til EscobarProfilbildet til Royalfit
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Telemann88Profilbildet til NeonProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til VictorProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Kate WProfilbildet til KogKProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til XjanneProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Sir John

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje