Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til stian93Profilbildet til BjornchProfilbildet til toro60Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til lekenergodProfilbildet til DionysusProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til naitsProfilbildet til sluggernProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til HexaProfilbildet til losamantesProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Rasputin72
Profilbildet til NallexyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MarwinProfilbildet til GeiriProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til xantippeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MortenBProfilbildet til Reisende40Profilbildet til **Mrs.Mathea

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 58 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 58 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje