Profilbildet til BadboyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til IronheartProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Trh1980Profilbildet til trond`enProfilbildet til Telemann88Profilbildet til TheMissProfilbildet til AfroManProfilbildet til harepusenProfilbildet til windel999Profilbildet til Dionysus
Profilbildet til DodraugenProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til SkårnesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til geddimannProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til RockDudeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til dp72Profilbildet til Reina21Profilbildet til Mass Sage

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje