Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LeneaProfilbildet til ani5Profilbildet til BjornchProfilbildet til StaaleProfilbildet til pitt76Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Roger84Profilbildet til bad666boyProfilbildet til lalaparProfilbildet til kaiasoProfilbildet til TingTongProfilbildet til sjømannProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til KiwienProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til LilliMyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til trond`enProfilbildet til MikeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til hawe35Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til bakerProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Matiine123

nina1992

@nina1992
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

nina1992

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje