Profilbildet til DavinciProfilbildet til staalmannenProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til halloisProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Kate WProfilbildet til CleoProfilbildet til Geirern92Profilbildet til BullseyeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til cat68Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Lenea
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til slaviProfilbildet til wille455Profilbildet til LissaProfilbildet til RixnProfilbildet til TheRose49Profilbildet til dia***Profilbildet til bby123Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til yanaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Gutt 94

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

nina1992

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje