Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Thea92Profilbildet til C.lop14Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til kjelli77Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SnæxProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til godsg1Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Freshness
Profilbildet til kajabiProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til yanaProfilbildet til @nn@Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ScorpionProfilbildet til DorcasProfilbildet til SupermannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til fintparProfilbildet til Joachim*Profilbildet til CalaDorProfilbildet til TigerProfilbildet til jannis25

nina1992

@nina1992
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt nina1992:Disse profilene har nina1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

nina1992

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje