Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til northkickProfilbildet til MrbigProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til miss76Profilbildet til Leto78Profilbildet til ak00nProfilbildet til toro60Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bakerProfilbildet til CdrypaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Oral
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til knutbrgProfilbildet til KosMusProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Grom87Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til MeeowProfilbildet til pia1975Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til AvalonProfilbildet til ExodiaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til maritaProfilbildet til jan50Profilbildet til gutt1981

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje