Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til JimBodenProfilbildet til veilchenProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Oslo27Profilbildet til trond`enProfilbildet til par3427Profilbildet til broll
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til lauraloveProfilbildet til TorolavProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til AzathothProfilbildet til SjtProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ExodiaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til staalmannenProfilbildet til BottomProfilbildet til YouwishProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til FeralFeline

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje