Profilbildet til two-playfulProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til buskerudProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til 2KosProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til LizzyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Geirern92Profilbildet til oslokosProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til IronheartProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BottomProfilbildet til LåtteProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AvalonProfilbildet til SussProfilbildet til XenaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Torolav

ninatv

@ninatrans
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje