Profilbildet til godheksaProfilbildet til xtrProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MeeowProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til mrtoreProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Modesty56Profilbildet til AjscreamProfilbildet til DavinciProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Plu2
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til MissProfilbildet til troendern93Profilbildet til bbck osloProfilbildet til MizzyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til kajabiProfilbildet til fadedProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BiTrineProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til AngelManProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KingRabbit

ninatv

@ninatrans
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje