Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til hawe35Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til regntøymannProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til simonaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til andy1988Profilbildet til troendern93Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til plusSProfilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til latino123Profilbildet til shaftyProfilbildet til julieProfilbildet til StianProfilbildet til Helene89Profilbildet til maler.nProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Man30303Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Buffy93Profilbildet til just myselfProfilbildet til jarlemannProfilbildet til j18elverum

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje