Profilbildet til Julie00Profilbildet til Angel4uProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til freezinProfilbildet til mark04Profilbildet til LenemorProfilbildet til kennedy85Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Roger84Profilbildet til julieProfilbildet til *Punky*Profilbildet til plusSProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til vanosm52Profilbildet til subtrollet71
Profilbildet til BjoernProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ak00nProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til VictorProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Mass SageProfilbildet til parivestProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MissProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Kimhan1992

ninatv

@ninatrans
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje