Profilbildet til ArconadaProfilbildet til JontassProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til GoldenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til shado33Profilbildet til ZizouProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Torill1979Profilbildet til godsg1Profilbildet til Stine1986Profilbildet til UerfarenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MariusProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BadboyProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Joey77Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DjeimiProfilbildet til sportyboyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Azathoth

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje