Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til englevingerProfilbildet til sanjaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SupermannProfilbildet til afrikarProfilbildet til DavinciProfilbildet til EscobarProfilbildet til trannyboyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til sola
Profilbildet til SvetikProfilbildet til kennethProfilbildet til blaithinProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Anne72Profilbildet til Nic94Profilbildet til BergenoProfilbildet til BjoernProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til EspenProfilbildet til SakoProfilbildet til orphans

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje