Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Hilde79Profilbildet til wille455Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NallexyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til moss73Profilbildet til TearyProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til geddimannProfilbildet til kinky667Profilbildet til MummiMamma
Profilbildet til jonas93Profilbildet til LarsnProfilbildet til knny88Profilbildet til DorransProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MandrakeProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Just4youProfilbildet til TheReaderProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Mia, 21 Oslo

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje