Profilbildet til LadyStarProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til mindwtoProfilbildet til par3427Profilbildet til JosepProfilbildet til MiaBProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til RJProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til LatexmannProfilbildet til wille455Profilbildet til Nata
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til burndocProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til jarlemannProfilbildet til LilliMyProfilbildet til kinky667Profilbildet til Just4youProfilbildet til BrumProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Andersen89Profilbildet til BiparProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til IngunnProfilbildet til Cdrypa

ninatv

@ninatrans
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt ninatv:Disse profilene har ninatv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje