Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til RubberkingProfilbildet til monique tvProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til RJProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TommybProfilbildet til Oslo27Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AinaCd
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til slaviProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AzathothProfilbildet til Nic94Profilbildet til LokerProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til toro60Profilbildet til RememBr83Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SupermannProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Ninna

@ninna
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje