Profilbildet til MidasProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til DorransProfilbildet til gameroslProfilbildet til ScorpionProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Dotto81Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Ninna
Profilbildet til BjornchProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til faithProfilbildet til DodraugenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til snirlenProfilbildet til lalaparProfilbildet til BecksProfilbildet til IrenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til norseman9Profilbildet til Geirern92Profilbildet til oslokos

Ninna

@ninna
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje