Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MM77Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til BrumProfilbildet til NannaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Slave g23Profilbildet til MusashiProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Kate WProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til latexthingProfilbildet til slaviProfilbildet til yanaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til maritaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Joachim*Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Plu2Profilbildet til Helene89

Ninna

@ninna
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje