Profilbildet til Cd28Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til dogbayProfilbildet til KristiansenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til GeiriProfilbildet til xtrProfilbildet til ArielProfilbildet til ChrisCProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MikeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til orphansProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ballder
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til dp72Profilbildet til NordlandProfilbildet til BiTrineProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til vesle 43Profilbildet til henrkjarProfilbildet til TorolavProfilbildet til BittenProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til RantazticProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

Ninna

@ninna
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje