Profilbildet til SamehadaProfilbildet til karlaaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til kennethProfilbildet til BadboyProfilbildet til stian93Profilbildet til ZizouProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til skurk3Profilbildet til KosMusProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til MolliProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MrbigProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til El DiabloProfilbildet til babybooProfilbildet til Caleron86Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til SherylProfilbildet til StrazoProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Yong

Ninna

@ninna
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje