Profilbildet til ReidarProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Haakon92Profilbildet til AlesioProfilbildet til TuttaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DorcasProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til sabriinaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til MiaB
Profilbildet til ZizouProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til LululuuProfilbildet til Buffy93Profilbildet til sola50Profilbildet til dewill77Profilbildet til MaykieProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til kinky667Profilbildet til MikeProfilbildet til GhroltProfilbildet til Natasha93Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til nina1992Profilbildet til line tv

Ninna

@ninna
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ninna:Disse profilene har Ninna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje