Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ChivasProfilbildet til shado33Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til nord88Profilbildet til Flekka18Profilbildet til jens41Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til BotanicalProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NetzHarald
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til pitt76Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Natasha93Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til superteddProfilbildet til Matiine123Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SjtProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til mark04Profilbildet til TorolavProfilbildet til læremestervestfold

Njord

@njord
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje