Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TingTongProfilbildet til RogermadsProfilbildet til vickycdProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til TuttaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til GhroltProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til AlekProfilbildet til latino123Profilbildet til harepusenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til xtrProfilbildet til XenaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SupermannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BrumProfilbildet til afrikarProfilbildet til DavinciProfilbildet til spruksProfilbildet til Mr.Bombastic

Njord

@njord
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje