Profilbildet til KjellarProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til bergenm30Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til LululuuProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Nic94Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til RockDudeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til wille455Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til orro75Profilbildet til lekenbie36
Profilbildet til xdresserProfilbildet til ScorpionProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MissMProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til stor pungProfilbildet til GogT1971Profilbildet til oslokosProfilbildet til fadedProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Natasha93Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Moa

Njord

@njord
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje