Profilbildet til bakerProfilbildet til SammiProfilbildet til davidandreProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Kate WProfilbildet til skurk3Profilbildet til MiaBProfilbildet til SupermannProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til chipProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Man30303Profilbildet til LadyStarProfilbildet til AsveigProfilbildet til ToyenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Erik1337Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ShineProfilbildet til ballder

Njord

@njord
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje