Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til mrtoreProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til ReidarProfilbildet til OlavsenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til NeonProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LookmeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til xdresserProfilbildet til freezinProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Mossing34Profilbildet til 2hot4U
Profilbildet til TigerProfilbildet til parivestProfilbildet til ToyenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til fintparProfilbildet til halloisProfilbildet til andy1988Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til RonnProfilbildet til KarinagayProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MannValdres

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje