Profilbildet til @nn@Profilbildet til LåtteProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Trappani89Profilbildet til BjoernProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til StaaleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til RememBr83Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til pia1975Profilbildet til Siggyzag
Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til shaftyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til TigerProfilbildet til henrkjarProfilbildet til No StringsProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til petrus1956Profilbildet til vickycdProfilbildet til nelg90Profilbildet til TabbeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Man30303Profilbildet til bby123

Njord

@njord
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje