Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Lars80Profilbildet til NightdiverProfilbildet til AndroidProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til knny88Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SnæxProfilbildet til CindyCDProfilbildet til AndyrjProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Bill
Profilbildet til just myselfProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til maritaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Flekka18Profilbildet til C.lop14Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til dp72Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Mr.Sensitive

Njord

@njord
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje