Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til RJProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Slave g23Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SpindelProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Andersen89
Profilbildet til ninatvProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til stuve92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til RantazticProfilbildet til NallexyProfilbildet til Per SProfilbildet til Tony21Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MannTrondheim

Njord

@njord
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje