Profilbildet til latex66Profilbildet til NordJente90Profilbildet til L_KProfilbildet til troendern93Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til DonGrisProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til silverProfilbildet til NeonProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til XjanneProfilbildet til naitsProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ErogenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jonas93Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Cato1977Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til solaProfilbildet til LululuuProfilbildet til silverProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bergen1987

Njord

@njord
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje