Profilbildet til fridafridaProfilbildet til PussiProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til stian93Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ElinesProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til FinelineProfilbildet til BergenoProfilbildet til Osl38Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til ArielProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til carogirlProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til jonas93Profilbildet til GeiriProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til davidandreProfilbildet til harepusenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til FinelineProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KennethR88

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje