Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til KiwienProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BluwProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Julie00Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til naitsProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til EvensProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til NylongummiProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til dp72Profilbildet til stian93Profilbildet til h_frodeProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til ToremannProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til wille455Profilbildet til sexworker202

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje