Profilbildet til NallexyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til TuttaProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til nelg90Profilbildet til NyssaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Joey77Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til skurk3
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til solaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Modesty56Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til poffenProfilbildet til EscobarProfilbildet til ZizouProfilbildet til AmpriProfilbildet til davidandreProfilbildet til zailoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Zax

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje