Profilbildet til colargolProfilbildet til ErogenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Osl38Profilbildet til stian93Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til Flekka18Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kmfantProfilbildet til Singel49Profilbildet til Plu2Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MuscleDom
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MartinosloProfilbildet til kajabiProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til johnrunProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til hank95Profilbildet til ShjalomProfilbildet til VictorProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje