Profilbildet til jan50Profilbildet til henrkjarProfilbildet til kmfantProfilbildet til par_30Profilbildet til RomeoProfilbildet til pitt76Profilbildet til NjordProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til krsflortProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til 33Profilbildet til RosjerProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ArielProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til slaviProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til testomanProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til petzl

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje