Profilbildet til solaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AzathothProfilbildet til JM28Profilbildet til LathamsProfilbildet til mark04Profilbildet til IngunnProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til JupiterProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BrumProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til testomanProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til binittedal31Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ak00nProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til dewill77Profilbildet til knny88Profilbildet til AngelManProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til 2KosProfilbildet til jenandProfilbildet til Leto78Profilbildet til Linda_25

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje