Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til petrus1956Profilbildet til DionysusProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til MikeProfilbildet til shinY_Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TigerProfilbildet til BiTrineProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ole322Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Gutt 94
Profilbildet til RosjerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Reisende40Profilbildet til OsloG21Profilbildet til LissaProfilbildet til babybooProfilbildet til JimBodenProfilbildet til LathamsProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ShjalomProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til vesle 43

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje