Profilbildet til bbck osloProfilbildet til vesle 43Profilbildet til sola50Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ArielProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til No StringsProfilbildet til maritaProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til golfbearProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til nelg90Profilbildet til Shine
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til miss76Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til stuve92Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til buskerudProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til søker sexProfilbildet til JaNuSProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til zailoProfilbildet til Galloper1989

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje