Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ElinesProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til freezinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til latino123Profilbildet til fadedProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til spruksProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KongenProfilbildet til JontassProfilbildet til MaykieProfilbildet til fadedProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Hulder1Profilbildet til NeonProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SimProfilbildet til Solros72Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til gebbensladd

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje