Profilbildet til ReidarProfilbildet til komigje69Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til MaykieProfilbildet til Caleron86Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til binittedal31Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til stian93Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til krsflort
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til StaaleProfilbildet til shado33Profilbildet til simonaProfilbildet til jannis25Profilbildet til Reina21Profilbildet til SussProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til m52aProfilbildet til Tine cdProfilbildet til someboyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SalsaDanser`n

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje