Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til JM28Profilbildet til BillProfilbildet til maler.nProfilbildet til ak00nProfilbildet til Tony21Profilbildet til moss73Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til RJProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til northkickProfilbildet til orphansProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ninatv
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DrulProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Tobben28Profilbildet til jente2011Profilbildet til englevingerProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til gloria thomas

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje