Profilbildet til zailoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RememBr83Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LululuuProfilbildet til leandroProfilbildet til uzi69Profilbildet til Tara84Profilbildet til vanosm52Profilbildet til BjornchProfilbildet til BluwProfilbildet til nina1992
Profilbildet til NannaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til buskerudProfilbildet til MedusaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til CindyCDProfilbildet til jannis25Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til FinelineProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Toremann

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje