Profilbildet til StrazoProfilbildet til Ready4funProfilbildet til VildeeeProfilbildet til bunnyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AlexsProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til jonas93Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til AjscreamProfilbildet til C.lop14Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til andy1988Profilbildet til freezinProfilbildet til PhenrikProfilbildet til LeticiaProfilbildet til afrikarProfilbildet til MortenBProfilbildet til SingleLizProfilbildet til Klar 79Profilbildet til GiggSProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til elghodeProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BadboyProfilbildet til Hebro

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje