Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til HazeProfilbildet til xdresserProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DjeimiProfilbildet til colargolProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til akane21Profilbildet til LarsnProfilbildet til ole322Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til bergen89Profilbildet til oslo-mann
Profilbildet til RuienProfilbildet til apeeassProfilbildet til kjelli77Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til SvantepriProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til CindyCDProfilbildet til jenandProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til petzlProfilbildet til stian93Profilbildet til BrumProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ElinesProfilbildet til Daniella40 med mann

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje