Profilbildet til KospieProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til hawe35Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til GogT1971Profilbildet til BecksProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Slappen72Profilbildet til xdresserProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SkårnesProfilbildet til LeneaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til jan50
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til OdinProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BadboyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BottomProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Anne72Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til miss76Profilbildet til someboyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Sigurd_Rise

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje