Profilbildet til Latex50Profilbildet til komigje69Profilbildet til MatteStProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til CdrypaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til DrulProfilbildet til bergen89Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til knny88Profilbildet til ShineProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til joniProfilbildet til uzi69Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til NordJente90Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MariusProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Singel49Profilbildet til KjellarProfilbildet til ToyenProfilbildet til Leto78

Njord

@njord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje