Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til apeeassProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til GiggSProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MM77Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til pitt76Profilbildet til Rosjer
Profilbildet til Kate WProfilbildet til vesle 43Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ZaxProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SkårnesProfilbildet til agderProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til nina1992Profilbildet til StianProfilbildet til Jan46Profilbildet til Joey77Profilbildet til ole322Profilbildet til pytagorasProfilbildet til _Nordre Land_

Njord

@njord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje