Profilbildet til KatherineProfilbildet til BrumProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MedusaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ManimalProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BiparProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til xdresserProfilbildet til bait69Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til .Lisetv
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til just myselfProfilbildet til Just4youProfilbildet til mann oslProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til BabyWProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BergenoProfilbildet til JosepProfilbildet til Cd28Profilbildet til Singel49Profilbildet til komigje69Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til veilchenProfilbildet til Karlsen20m

Njord

@njord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Njord:Disse profilene har Njord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje